Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord in aanloop naar Klassieker niet langs FC Volendam

4 apr 2024, 20:56

Feyenoord heeft in aanloop naar de Klassieker van zondag tegen Ajax verrassend puntenverlies geleden. Op bezoek bij hekkensluiter FC Volendam kwam de ploeg van trainer Arne Slot niet verder dan 0-0. De achterstand van de nummer 2 van de Eredivisie op koploper PSV is nu 9 punten.

Volendam kreeg opvallend genoeg de beste kansen in de eerste helft. De 19-jarige Vivaldo Semedo raakte eerst de paal en zag vlak voor de pauze een boogbal op het dak van het Rotterdamse doel belanden.

Na rust was Feyenoord wel beter, maar Igor Paixão miste enkele mogelijkheden. Zo schoot hij een vrije trap op de buitenkant van de paal. In de slotfase zetten de Rotterdammers aan, maar tien minuten blessuretijd leverden niet het gewenste resultaat op.

Marcos López verving in Volendam de geblesseerde Quilindschy Hartman. De Nederlandse linksback mist niet alleen het EK, maar wellicht ook de rest van het kalenderjaar. Dat liet Slot voor het duel weten in gesprek met ESPN.

Feyenoord-trainer Arne Slot liet zich onlangs op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met FC Utrecht uit over zijn toekomstplannen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.