Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord huurt Martina van Everton

Feyenoord huurt Martina van Everton

31 jan 2019, 20:39

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord huurt Rhu-endly 'Cuco' Martina voor de rest van het seizoen van Everton. Met het vastleggen van de 29-jarige verdediger hoopt de Rotterdamse club het wegvallen van Eric Botteghin op te vangen. Botteghin raakte afgelopen zondag tijdens de Klassieker geblesseerd aan de knie en kan dit seizoen niet meer in actie komen.

Everton had Martina de eerste helft van dit seizoen verhuurd aan Stoke City dat uitkomt in het Championship. De verdediger speelde achttien wedstrijden voor Stoke. Martina komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde in Nederland voor RBC Roosendaal, RKC Waalwijk en FC Twente.

Ronald Koeman haalde Martina in 2015 naar Southampton. De huidige bondscoach nam de speler in 2017 mee naar Everton, waar hij toen coach werd. Martina heeft 28 wedstrijden voor de club uit Liverpool gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.