Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord huurt buitenspeler Minteh (18) van Newcastle United

Feyenoord huurt buitenspeler Minteh (18) van Newcastle United

12 juni 2023, 19:42

Feyenoord heeft maandag na de 20-jarige Belgische verdediger Antef Tsoungui nog een jonge speler aan de selectie voor komend seizoen toegevoegd. De 18-jarige Gambiaanse buitenspeler Yankuba Minteh komt op huurbasis over van Newcastle United, dat hem onlangs weghaalde bij de Deense club Odense Boldklub.

"Ik weet zeker dat Feyenoord me gaat helpen om mijn doelen te bereiken, net als ik ervan overtuigd ben dat ik Feyenoord op mijn beurt kan helpen in de sportieve ambities", aldus Minteh, die in zeventien wedstrijden voor Odense Boldklub vier keer scoorde en zes assists gaf. In het najaar werd hij voor het eerst opgeroepen voor het Gambiaanse elftal.

Feyenoord meldde eerder maandag Tsoungui over te nemen van de Engelse club Brighton & Hove Albion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.