Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord houdt koplopers in zicht met winst op Willem II

Feyenoord houdt koplopers in zicht met winst op Willem II

8 mrt 2020, 17:29

Feyenoord heeft de koplopers Ajax en AZ in het vizier gehouden. De ploeg van trainer Dick Advocaat won in De Kuip ook van Willem II (2-0) en blijft de twee voornaamste titelkandidaten daardoor op zes punten volgen. Met 36 punten uit de laatste veertien competitieduels is Feyenoord onder Advocaat nog altijd ongeslagen in de eredivisie.

Jens Toornstra opende na een half uur de score. De middenvelder schoot de bal uit een voorzet van de mee opgekomen linksback Tyrell Malacia knap langs langs doelman Timon Wellenreuther. Enkele minuten later verdubbelde Steven Berghuis de voorsprong uit een strafschop. De aanvoerder, die donderdag in het met 7-1 gewonnen duel met NAC Breda in de halve finales van het bekertoernooi een hattrick had gemaakt, tekende zo voor zijn vijftiende treffer van dit seizoen in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.