Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord hoopt dat liesblessure Berghuis meevalt

Feyenoord hoopt dat liesblessure Berghuis meevalt

13 dec 2020, 19:15

Feyenoord hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de ernst van de liesblessure van Steven Berghuis. De aanvoerder viel zondag in de slotfase van het gewonnen uitduel met VVV-Venlo (0-3) geblesseerd uit. "We moeten even afwachten wat er aan de hand is", zei trainer Dick Advocaat.

De coach van Feyenoord vertelde na de winst wel dat hij blij was dat steeds meer geblesseerde spelers terugkomen. Afgelopen donderdag al keerde Luis Sinisterra terug na langdurig blessureleed. Leroy Fer maakt zondag als invaller in Venlo zijn rentree.

Volgens Advocaat keren doelman Justin Bijlow en Ridgeciano Haps ook snel terug. Hij is ook optimistisch over het herstel van Sven van Beek. De rentree van Robert Bozenik laat langer op zich wachten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.