Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord herovert koppositie na zege in Heerenveen

Feyenoord herovert koppositie na zege in Heerenveen

12 feb 2023, 16:25

Feyenoord heeft dankzij een zege bij sc Heerenveen de koppositie in de Eredivisie weer overgenomen van AZ. Na een moeizame start van het duel kende de ploeg van trainer Arne Slot uiteindelijk weinig problemen met de Friezen: 1-2.

Lutsharel Geertruida en Santiago Giménez scoorden in de eerste helft, invaller Syb van Ottele bracht een kwartier voor tijd nog de spanning terug in het duel. Feyenoord heeft nu weer een voorsprong van 2 punten op AZ. Volgende week komt de club uit Alkmaar naar De Kuip. Aanvoerder Orkun Kökcü ontbreekt dan bij Feyenoord vanwege een schorsing.

Feyenoord had de vorige twee competitiewedstrijden, tegen FC Twente (1-1) en PSV (2-2), niet gewonnen. Woensdag werd er met veel moeite afgerekend met NEC in de achtste finales van het bekertoernooi. Na verlenging stond het 4-4, Feyenoord won na strafschoppen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.