Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord heeft verdediger Uroš Spajić zo goed als binnen'

'Feyenoord heeft verdediger Uroš Spajić zo goed als binnen'

14 sep 2020, 12:45

Feyenoord heeft de Servische verdediger Uroš Spajić zo goed als binnen. Voetbal International meldt dat Spajic deze maandag medisch gekeurd wordt. Als alles goed verloopt wordt de 27-jarige verdediger voor een jaar gehuurd van FK Krasnodar.

Feyenoord was op zoek naar een centrale verdediger nadat Sven van Beek in de voorbereiding een enkelblessure opliep. Hij is voor langere tijd uit de roulatie. De Rotterdammers gaan zich nu dus versterken met Servisch international Spajić.

Hij werd gevonden door een advertentie te plaatsen in een transferroom, wist Martijn Krabbendam: 'Dan zeg je, we hebben een centrale verdediger nodig, dit is wat we kunnen betalen aan salaris, en dan pitchen agenten gewoon hun spelers. Dan krijg je een hele lijst binnen van centrale verdedigers. Die gaan ze dan verder onderzoeken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.