Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord heeft plan rond voor verdeling 6500 toegangskaarten

Feyenoord heeft plan rond voor verdeling 6500 toegangskaarten

13 apr 2021, 20:57

Feyenoord heeft een plan gemaakt voor de verdeling van de 6500 beschikbare toegangsplaatsen voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse op zondag 25 april. Seizoenkaarthouders die eerder dit seizoen een kaartje hadden geclaimd voor het duel met Sparta, dat op 18 oktober uiteindelijk zonder publiek moest worden gespeeld, krijgen voorrang. De overige seizoenkaarthouders kunnen de resterende toegangsplaatsen zaterdagochtend vanaf 09.00 uur online proberen te bemachtigen.

Het gaat om ongeveer 3700 supporters die zich aan het begin van het seizoen al hadden aangemeld voor de thuiswedstrijd tegen Sparta. Zij konden toen echter niet naar De Kuip toe, omdat het kabinet eind september besloot om de coronamaatregelen te verzwaren en geen publiek meer toe te laten in de stadions. Bij de eerste twee thuiswedstrijden dit seizoen van Feyenoord, in september tegen FC Twente en ADO Den Haag, zaten wel steeds 13.000 fans in De Kuip.

Alle bezoekers voor het duel met Vitesse moeten zich vooraf laten testen op het coronavirus. Deze sneltest moet binnen 40 uur voor de aftrap worden afgenomen. De wedstrijd begint om 16.45 uur. De supporters met een negatieve testuitslag moeten die aan de poort van De Kuip laten zien via de CoronaCheck-app.

Bij alle wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie in de laatste speelronde van deze maand mag een beperkt aantal toeschouwers naar binnen. Heel wat clubs worstelen met de manier waarop ze de beschikbare plaatsen moeten verdelen.

Ook binnen de stadions moeten alle bezoekers onderling 1,5 meter afstand houden. Tevens geldt de mondkapjesplicht. Wie gaat zitten, mag het mondkapje wel afzetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.