Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord heeft opvolger van Tyrell Malacia binnen

Feyenoord heeft opvolger van Tyrell Malacia binnen

8 aug 2022, 22:38

Feyenoord heeft Marcos Lopez binnen. De 22-jarige linksback komt over van de Amerikaanse voetbalclub San Jose Earthquakes en zette maandag zijn handtekening onder een contract tot medio 2026.

"Geweldig om in Europa voor deze mooie club en stad te mogen spelen", zegt Lopez op de website van de Rotterdammers. "Dit is een grote stap in mijn carrière en een kans die ik met beide handen aan wil grijpen. Met de hulp van de mensen binnen de club en de support van de fanatieke, trouwe achterban, geloof ik dat ik me hier snel zal thuis voelen."

Lopez begon zijn voetbalopleiding bij Club Deportivo Universidad San Martín de Porres (USMP) en belandde via Club Sporting Cristal in de Major League Soccer bij San Jose Earthquakes. Voor laatstgenoemde club uit Californië speelde hij in totaal zestig wedstrijden. 

Lopez is nog niet speelgerechtigd. De Peruaan is nog in afwachting van zijn werkvergunning, waardoor hij nog niet in actie mag komen voor de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.