Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord heeft Noorse middenvelder binnen

Feyenoord heeft Noorse middenvelder binnen

10 aug 2021, 20:04

Feyenoord heeft de transfer van Fredrik Aursnes afgerond. De 25-jarige Noorse middenvelder ondertekende een contract voor drie seizoenen in De Kuip. Zijn vorige werkgever Molde FK meldde afgelopen weekeinde al dat Aursnes naar Feyenoord zou gaan.

"Nadat we er recent al in zijn geslaagd ons in de aanval en verdediging te versterken, halen we nu met Fredrik een defensieve middenvelder binnen die al geruime tijd hoog op onze lijst stond, maar eerder voor ons onhaalbaar was", zegt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. "Fredrik is onder meer sterk in het afjagen en het veroveren van de bal en heeft ook een heel goede pass. Met zijn kwaliteiten kan hij voor nog meer balans gaan zorgen in het elftal en verwachten we dat hij bij ons echt van toegevoegde waarde kan zijn."

Aursnes maakte begin juni zijn debuut voor de nationale ploeg van Noorwegen. In 2019 behaalde hij met Molde de landstitel. "Dit is een hele mooie stap voor mij. De manier van spelen van de club en de supporters hier spreken me aan. Ik kijk er enorm naar uit om voor Feyenoord te gaan spelen en ben heel enthousiast om hier te zijn", zei hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.