Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord heeft derde aanwinst Taabouni binnen

Feyenoord heeft derde aanwinst Taabouni binnen

1 juli 2022, 10:33

Feyenoord heeft de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Na spits Danilo (Ajax) en middenvelder Mats Wieffer (Excelsior) komt ook Mohamed Taabouni naar Rotterdam. De 20-jarige vleugelspeler ondertekende een contract voor twee jaar in De Kuip, met een optie op nog een seizoen.

Feyenoord neemt Taabouni transfervrij over van AZ. De geboren Haarlemmer speelde de afgelopen jaren vooral voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Taabouni mocht vorig seizoen één keer invallen in de hoofdmacht in de Eredivisie.

'Ik kan een mannetje passeren en ben sterk en creatief in de kleine ruimte', zegt Taabouni. 'In fysiek opzicht kan ik nog stappen zetten.' Hij wordt bij Feyenoord herenigd met Orkun Kökcü, met wie hij opgroeide in dezelfde wijk in Haarlem. 'Nu kijken of we hier op het veld bij Feyenoord nog steeds een match hebben.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.