Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord heeft 20-jarige doelman uit Keuken Kampioen Divisie in beeld'

'Feyenoord heeft 20-jarige doelman uit Keuken Kampioen Divisie in beeld'

23 apr 2021, 11:50

Feyenoord heeft belangstelling voor doelman Jay Gorter van Go Ahead Eagles. De 20-jarige keeper is bezig aan een ijzersterk seizoen en is daarom in beeld gekomen bij de Rotterdammers. Dat meldt De Stentor.

Nick Marsman vertrekt aan het einde van dit seizoen naar Inter Miami CF. De club uit Rotterdam-Zuid is daarom druk bezig met een geschikte opvolger. De Stentor schrijft dat Gorter wordt gezien als een van de kroonjuwelen uit de selectie. De 1.90 meter lange Gorter heeft een contract tot medio 2024 bij de club uit Deventer. Ajax houdt zijn ontwikkeling ook in de gaten.

Keeperstrainer Harmen Kuperus van Go Ahead Eagles is erg onder de indruk van Gorter. 'Jay heeft op dat vlak grote stappen gezet. Het maakt onze samenwerking ook top, ik herken mezelf in hem. Zijn talent is onmiskenbaar, maar wat die jongen dit seizoen presteert is zó knap. Zijn cijfers…. Hij behoort tot de beste keepers van Europa.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.