Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord haalt met Roemeen tijdelijke opvolger Bijlow binnen

Feyenoord haalt met Roemeen tijdelijke opvolger Bijlow binnen

17 mrt 2022, 20:40

Feyenoord heeft met Valentin Cojocaru een tijdelijke vervanger gevonden voor de geblesseerde Justin Bijlow. De Roemeen (26) komt over van SK Dnipro uit de Oekraïense competitie. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond.

Cojocaru stond eerder ook onder de lat bij FCSB (voorheen Steau Boekarest), Crotone en FC Viitorul. Met laatstgenoemde club speelde hij in 2018 tegen Vitesse voor kwalificatie Europa League. De Arnhemmers waren toen over twee wedstrijden te sterk (3-1 en 2-2).

Bijlow komt dit seizoen niet meer in actie vanwege een voetblessure. De 24-jarige keeper moet daarvoor een operatie ondergaan. Feyenoord stak Bijlow donderdag nog een hart onder de riem met een hartverwarmende videoboodschap. Hierin waren onder meer oud-Feyenoorders Nick Marsman en Kenneth Vermeer te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.