Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord haalt Delle als derde keeper

Feyenoord haalt Delle als derde keeper

6 aug 2018, 16:46

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft het vertrek van doelman Brad Jones opgevangen door Joris Delle aan te trekken. De 28-jarige Fransman komt transfervrij naar De Kuip en ondertekende daar een contract voor een jaar. Delle speelde de afgelopen twee seizoenen bij NEC.

Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft Justin Bijlow benoemd tot de nieuwe eerste doelman van Feyenoord. De twintigjarige Rotterdammer had zaterdag direct een belangrijk aandeel in het winnen van de Johan Cruijff Schaal door twee strafschoppen van PSV te stoppen. Kenneth Vermeer, die na lang blessureleed pas net weer fit is, fungeert voorlopig als reservekeeper. Met Delle en talent Ramon ten Hove beschikt Van Bronckhorst nu over vier keepers in zijn selectie.

,,We zochten een ervaren keeper en ervaring heeft Joris zeker'', zei technisch directeur Martin van Geel. ,,Bovendien is hij een op en top professional. Die persoonlijkheid hebben we nodig om Justin en de andere keepers scherp te houden en om er te staan wanneer het nodig is.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.