Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord geeft het weg en heeft wonder nodig in Europa League

Feyenoord geeft het weg en heeft wonder nodig in Europa League

28 nov 2019, 21:40

Feyenoord heeft nog maar een kleine kans om de groepsfase van de Europa League door te komen. De ploeg van trainer Dick Advocaat speelde in de eigen Kuip met 2-2 gelijk tegen Rangers FC, dat met acht punten nu op kop gaat in de groep. Om de knock-outfase te halen, moet Feyenoord op 12 december winnen bij FC Porto en hopen dat Young Boys verliest in Glasgow.

Jens Toornstra opende na een half uur de score met een schot dat door Rangers-verdediger Filip Helander nog van richting werd veranderd. Alfredo Morelos promoveerde kort na rust de eerste Schotse kans tot een doelpunt. De Colombiaan kopte in de 65e minuut ook de 1-2 binnen. Feyenoord kwam weer langszij via Luis Sinisterra. Met vijf punten uit vijf wedstrijden hebben de Rotterdammers nu nog maar een kleine kans om door te gaan.

VIDEO - René analyseert Feyenoord: 'Waar zit ik in godsnaam naar te kijken?!'

René analyseert Feyenoord: 'Waar zit ik in godsnaam naar te kijken?!'
1:28
René analyseert Feyenoord: 'Waar zit ik in godsnaam naar te kijken?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.