Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord maakt werk van Argentijnse spits Pratto: 'Komt morgen naar Nederland'

Feyenoord maakt werk van Argentijnse spits Pratto: 'Komt morgen naar Nederland'

28 dec 2020, 22:44

Argentijnse nieuwsmedia melden dat Lucas Pratto, de spits van River Plate, een transfer zal maken naar Feyenoord. Onder meer Radio Continental en TNT Sports komen met dit nieuws.

De Argentijnse spits zal morgen met het vliegtuig naar Nederland komen. Feyenoord zal de spits dan voor de rest van het seizoen huren met een optie tot koop. Feyenoord hoeft volgens TNT Sports geen huursom voor Pratto te betalen.

De spits komt haast niet in actie in Argentinië. Feyenoord kan daarentegen wel een spits gebruiken. Robert Bozeník is nog geblesseerd en Nicolai Jörgensen kampt langer met fysieke problemen. Verder lopen er weinig spitsen rond in Rotterdam.

Pratto begon zijn loopbaan in 2007 bij Boca Juniors en speelde verder voor Tigre, FC Lyn Oslo, Union de Santa Fe, Universidad Católica, Genoa, Vélez Sarsfield, Atlético Mineiro en São Paulo. Hij kwam vijf keer uit voor het nationale elftal van Argentinië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.