Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord gaat voor Oostenrijks international'

'Feyenoord gaat voor Oostenrijks international'

17 juli 2021, 11:42

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger uitgekomen bij Gernot Trauner. De verdediger van LASK Linz wil graag naar Rotterdam komen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De 29-jarige Trauner is een vijfvoudig Oostenrijks international, die tijdens het afgelopen EK bij de selectie van bondscoach Franco Foda zat. Trauner is de aanvoerder van LASK Linz en heeft nog een driejarig contract.

Trainer Arne Slot heeft momenteel alleen Marcos Senesi als centrumverdediger. Leroy Fer speelt tijdens de voorbereiding naast de Argentijnse verdediger. De Rotterdammers zijn dus dringend op zoek naar versterking voor de defensie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.