Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord gaat vanaf 1 mei weer trainen

Feyenoord gaat vanaf 1 mei weer trainen

28 apr 2020, 22:30

Feyenoord gaat vanaf 1 mei weer trainen. Dit hebben de Rotterdammers dinsdag bekendgemaakt. De laatste keer dat de selectie van Dick Advocaat bij elkaar kwam was 13 maart.

De overheid en het RIVM hebben vorige week beslist dat topsportaccomodaties beperkt open mogen. De trainingen vinden achter gesloten deuren plaats. De spelers en trainers zullen op en naast het veld anderhalve meter afstand hanteren.

Bij aankomst op trainingscomplex 1908 mogen de spelers geen foto's maken met fans, geen handtekeningen uitdelen en ook geen praatjes maken met supporters. Ook is niet de gehele selectie aanwezig op de trainingen. Er zullen telkens kleine groepjes trainen. De Rotterdammers willen tot eind mei doortrainen.

Door de contractverlenging van Dick Advocaat, heeft Dirk Kuyt besloten om er een jaartje tussenuit te gaan als jeugdtrainer. Johan vond het niet onprettig dit te horen. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - Dirk Kuyt gaat er een jaar tussenuit bij Feyenoord: 'Dat vind ik wel goed nieuws!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.