Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord gaat Jahanbakhsh binnenhalen als opvolger van Berghuis'

'Feyenoord gaat Jahanbakhsh binnenhalen als opvolger van Berghuis'

12 juli 2021, 13:56

Feyenoord gaat Alireza Jahanbakhsh binnenhalen als opvolger van Steven Berghuis, die naar Ajax vertrekt. Dat meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt op Twitter.

Feyenoord Transfermarkt schrijft over de aanstaande transfer: 'Er is een constructie in aanmaak om de 27-jarige Iraniër over te nemen van Brighton & Hove Albion FC.'

Maandag werd bekend dat de transfer van Berghuis naar Ajax rond is. Hij levert Feyenoord naar verluidt een bedrag van 5,5 miljoen op, dat door prestatiebonussen op kan lopen tot 6,5 miljoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.