Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-fans wachten spelersbus massaal op en scanderen: 'Schaam je kapot!'

Feyenoord-fans wachten spelersbus massaal op en scanderen: 'Schaam je kapot!'

27 okt 2019, 21:34

Tientallen Feyenoord-supporters hebben zich na de blamerende nederlaag tegen Ajax (4-0) verzameld bij het trainingscomplex van Feyenoord. De supporters wachten op de spelersbus en steken fakkels af en scanderen teksten als 'Schaam je kapot!'.

Inmiddels is de spelersbus gearriveerd en moeten Berghuis en Fer de supporters tot bedaren brengen. Karsdorp ging ondertussen het gesprek met één van de aanwezige fans aan. Enkele supporters schreeuwden om het vertrek van trainer Jaap Stam, die zich echter niet bij de uitgang van de bus meldde. Feyenoord verkeert momenteel in zwaar weer en staat na de nederlaag in Amsterdam op de zorgwekkende 12e positie op de ranglijst. Dit zorgt voor een grimmige sfeer in Rotterdam. Volgens bronnen van het AD zou de spelersbus ook met vuurwerk zijn bekogeld.

Krabbendam: 'Stam heeft totaal geen krediet bij Feyenoord'
3:14
Krabbendam: 'Stam heeft totaal geen krediet bij Feyenoord'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.