Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-fans tonen misselijkmakend spandoek over kinderen van Berghuis

Feyenoord-fans tonen misselijkmakend spandoek over kinderen van Berghuis

18 dec 2021, 14:16

Een groep Feyenoord-fans hebben vandaag een misselijkmakend spandoek getoond met betrekking tot de kinderen van Steven Berghuis.

Enkele honderden Feyenoord-fans hebben zich zaterdagochtend rond Trainingscomplex 1908 wel van hun beste kant laten zien. De Rotterdammers spelen zondag in De Kuip tegen Ajax. Traditiegetrouw bezoeken de fanatieke fans de laatste training voorafgaand aan de Klassieker.

De fans, die het complex niet op mochten, hadden zich verzameld op de Buitendijk waar voor en tijdens de training vuurwerk en rookbommen werden afgestoken. Dat zorgde voor een enorme rookontwikkeling waarbij de kleuren rood en groen overheersten. Na de laatste aanmoedigende spreekkoren verlieten de fans de training.

Ajax en Feyenoord, de huidige nummers 2 en 3 van de Eredivisie, treffen elkaar zondagmiddag in Rotterdam. Beide teams hebben 1 punt achterstand op koploper PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.