Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord en Twente akkoord over Zerrouki: Tubantia maakt transfersom bekend

Feyenoord en Twente akkoord over Zerrouki: Tubantia maakt transfersom bekend

5 mei 2023, 10:57

Feyenoord en FC Twente hebben een akkoord bereikt over de transfer van Ramiz Zerrouki, zo melden beide clubs vrijdagochtend via de officiële kanalen. De club uit Rotterdam-Zuid hoopt de komende dagen ook met de 24-jarige middenvelder de formaliteiten of te kunnen ronden waarna hij een contract kan tekenen in De Kuip.

Volgens TC Tubantia ligt de transfersom 'in de buurt van de acht miljoen euro' en daarmee verbreekt Feyenoord het eigen transferrecord voor een ingaande transfer. Die stond nog op naam van Quinten Timber, voor wie de Rotterdammers afgelopen zomer 7,4 miljoen euro betaalden aan FC Utrecht. Zerrouki wordt na Thomas van de Belt (PEC Zwolle) de tweede aanwinst van Feyenoord voor het volgende seizoen.

De kogel is dus eindelijk door de kerk. Beide clubs kwamen afgelopen winter en zomer niet tot een akkoord. Zerrouki wil pas zondag reageren op de transfer naar Feyenoord na de uitwedstrijd bij FC Emmen. De international van Algerije had bij FC Twente nog een contract tot en met 2024, daarnaast had de club uit Enschede nog een optie voor een jaar op de middenvelder.

Zerrouki verliet de jeugd van Ajax in 2016 voor die van FC Twente. De geboren Amsterdammer debuteerde drie jaar later in het eerste elftal van de club uit Enschede.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.