Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord en Sassuolo bereiken akkoord over transfer Pedersen'

'Feyenoord en Sassuolo bereiken akkoord over transfer Pedersen'

17 aug 2023, 17:57

Marcus Holmgren Pedersen gaat Feyenoord verlaten. De Rotterdammers hebben met Sassuolo een akkoord bereikt over een transfer. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

Volgens Romano huurt Sassuolo Pedersen voor één jaar en wanneer de club in de Serie A blijft, kunnen de Italianen de rechtsback voor zes miljoen euro overnemen van Feyenoord. De verplichte optie tot koop geldt ook wanneer Pedersen 20 officiële wedstrijden met minimaal 45 minuten speeltijd in actie komt voor Sassuolo.

Pedersen maakte in de zomer van 2021 de overstap van Molde FK naar Feyenoord voor een bedrag van twee miljoen euro. De rechtsback speelde in totaal 88 wedstrijden voor de landskampioen, waarin hij goed was voor één doelpunt en zeven assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.