Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord en hoofdsponsor EuroParcs verlengen contract met één jaar

Feyenoord en hoofdsponsor EuroParcs verlengen contract met één jaar

4 apr 2023, 10:01

De naam van EuroParcs staat volgend seizoen voor het laatst als hoofdsponsor op de shirts van Feyenoord. Het Nederlandse bedrijf, dat diverse vakantieparken in Europa beheert, heeft het contract met de koploper van de Eredivisie opnieuw met een jaar verlengd. EuroParcs zegt "in principe" in 2024 te stoppen als hoofdsponsor.

"Wij kijken enorm uit naar het vijfde seizoen, maar tevens is het besef daar dat het goed is om met onze marketingstrategie na deze lange periode een deels andere koers te gaan varen", zegt bestuurslid Andries Bruil van het vakantieparkenconcern. "Maar we zullen vast als strategisch partner aan Feyenoord verbonden blijven."

Feyenoord wordt sinds 2019 gesponsord door EuroParcs (voorheen Droomparken). "Feyenoord en EuroParcs blijken al jaren een prima combinatie te zijn", zegt algemeen directeur Dennis te Kloese van de Rotterdamse voetbalclub. Het is niet bekend hoeveel geld EuroParcs jaarlijks overmaakt aan Feyenoord. Afgelopen seizoen haalde de club in totaal 16 miljoen euro op uit alle partnerships, bijna een half miljoen meer dan een jaar eerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.