Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord en Benfica bereiken akkoord: Kökcü levert recordbedrag op'

'Feyenoord en Benfica bereiken akkoord: Kökcü levert recordbedrag op'

9 juni 2023, 15:53

Feyenoord en Benfica hebben een akkoord bereikt over de transfer van Orkun Kökcü, meldt 1908.nl. Kökcü gaat de Rotterdamse club een recordbedrag opleveren.

Feyenoord ontvangt namelijk een vast bedrag van 30 miljoen euro en daarnaast blijft 20% van de transferrechten van Kökcü in handen van de Rotterdamse club. In het contract van de Turks international bij Benfica, dat loopt tot medio 2028, is een afkoopclausule van 120 miljoen euro opgenomen, waardoor Feyenoord in de toekomst nog flink extra kan verdienen aan de transfer.

Kökcü reist dit weekend nog af om alle formaliteiten van de transfer af te ronden. De medische keuring vindt naar planning plaats in Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.