Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord en Ajax strijden om plek in finale

Feyenoord en Ajax strijden om plek in finale

27 feb 2019, 06:19

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord en Ajax maken vanaf 20.45 uur in een volle Kuip uit wie zich de eerste finalist van de KNVB-beker mag noemen.

De thuisclub uit Rotterdam wil in de race blijven voor een zesde prijs onder trainer Giovanni van Bronckhorst, na een landstitel en twee nationale bekers en twee Johan Cruijff Schalen. De bezoekers uit Amsterdam hopen zich te revancheren voor de smadelijke competitienederlaag (6-2) van vorige maand tegen de grote rivaal uit Rotterdam.

Bij Feyenoord is het de vraag of Robin van Persie en Nicolai Jørgensen samen aan de aftrap verschijnen. Ajax zou wel eens kunnen kiezen voor de Europese variant, met Lasse Schöne als verdedigende middenvelder en niet Kasper Dolberg maar Dusan Tadic in de spits.

De winnaar van de Klassieker stuit op 5 mei in de bekerfinale op Willem II of AZ. Beide halve finalisten nemen het donderdagavond tegen elkaar op in Tilburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.