Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord druk bezig met snelle komst van Braziliaanse aanvaller'

'Feyenoord druk bezig met snelle komst van Braziliaanse aanvaller'

8 aug 2022, 09:51

Feyenoord hoopt zich deze week te kunnen versterken met de Braziliaanse aanvaller Igor Paixão van FC Coritiba, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers zijn al langer op zoek naar extra opties in de voorhoede.

De 22-jarige aanvaller moet tussen de vier en zes miljoen euro kosten en wordt gezien als hetzelfde type speler als Luis Sinisterra. Ook Paixão trekt graag vanaf de linkerkant naar binnen. In Rotterdam ligt een meerjarig contract klaar voor de Braziliaan.

De buitenspeler zou alweer de tiende aankoop zijn van Feyenoord, dit transferwindow. De Stadionclub trok eerder al Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.