Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord drie maanden zonder Botteghin

Feyenoord drie maanden zonder Botteghin

29 jan 2019, 12:54

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord moet het drie maanden stellen zonder Eric Botteghin. De Braziliaanse verdediger heeft een knieblessure overgehouden aan de gewonnen Klassieker van zondag in De Kuip (6-2). Botteghin raakte in de slotfase geblesseerd, maar speelde de wedstrijd wel uit.

De 31-jarige Braziliaan had tegen Ajax juist voor het eerst in twee maanden weer een basisplaats gekregen van trainer Giovanni van Bronckhorst, die Botteghin de voorkeur gaf boven Jan-Arie van der Heijden. De mandekker was zijn plek in het hart van de defensie in november kwijtgeraakt aan Sven van Beek. Als Botteghin voorspoedig herstelt, kan hij aan het einde van het seizoen zijn rentree maken.

De Braziliaan liep in september 2017 ook al een knieblessure op. Botteghin, die sinds 2015 voor Feyenoord speelt, kwam daardoor vorig seizoen slechts tot twaalf competitieduels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.