Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord doet oproep aan fans: 'Houd je aan de regels'

Feyenoord doet oproep aan fans: 'Houd je aan de regels'

20 aug 2021, 19:30

Feyenoord heeft direct gereageerd op het statement van demissionair coronaminister Hugo de Jonge. Het kabinet wil dat voetbalclubs er beter op toezien dat de regels die nu gelden voor wedstrijden ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Naast de huidige voorwaarden gaat Feyenoord extra maatregelen nemen. 'Supporters die zondag de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles bezoeken zullen meer worden verspreid in het stadion', laat de club weten via de officiële kanalen. Concreet betekent dit dat supporters weer in het hele stadion gaan zitten en dat de stoelen worden uitgeklapt in de 'railseats'. Zodoende creëert Feyenoord meer ruimte tussen supporters en kunnen alle fans op een toegewezen stoel zitten.

De Jonge benadrukte in de ministerraad dat er iets moest veranderen bij de clubs om extra maatregelen in de toekomst te voorkomen. Dit zou opnieuw een klap zijn voor de Eredivisie-clubs. Feyenoord hoopt dat de supporters zich komende weekeinde gaat houden aan alle gestelde maatregelen. 'We komen (eindelijk) weer samen; laten we dat voorrecht met elkaar koesteren!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.