Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord doet nieuwe poging voor Veerman na afwijzing eerste bod door Heerenveen'

'Feyenoord doet nieuwe poging voor Veerman na afwijzing eerste bod door Heerenveen'

29 dec 2021, 14:22

Feyenoord heeft een tweede bod ingediend bij SC Heerenveen voor Joey Veerman, meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. De Friezen gingen niet akkoord met het eerste bod van de Rotterdammers voor de middenvelder.

Vorige week werd bekend dat Feyenoord zich bij Heerenveen had gemeld voor Veerman. De club van trainer Arne Slot wil hem graag in de winterse transferperiode overnemen. Het is niet bekend hoeveel de Friezen willen ontvangen voor de middenvelder.

De Rotterdammers hebben Veerman al langer op het verlanglijstje staan, maar konden nog niet toeslaan vanwege de vraagprijs van Heerenveen. AZ bracht afgelopen zomer ook een bod uit op de creatieve middenvelder, maar dat werd direct afgewezen. De 23-jarige Volendammer heeft nog een contract tot medio 2024.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.