Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord doet aangifte tegen fakkelgooiers

Feyenoord doet aangifte tegen fakkelgooiers

7 aug 2018, 19:22

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft bij de politie aangifte gedaan tegen de fans die zaterdag in Eindhoven fakkels op het veld gooiden aan het begin van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Vanuit het vak waar de Rotterdamse aanhang zat, werd al in de eerste minuut heel wat vuurwerk op het veld geworpen. Het leidde ertoe dat de wedstrijd even moest worden stilgelegd.

Feyenoord rekent erop dat de KNVB als organisator van de wedstrijd ook naar de politie stapt en dat het Openbaar Ministerie de zaak oppakt. De Rotterdamse club hoopt dat de fans die de fakkels gooiden opgespoord en vervolgd kunnen worden. ,,Feyenoord vindt dat het nu echt tijd wordt om de handen ineen te slaan, om paal en perk te stellen aan het wangedrag van die kleine groep die zich structureel niet aan de regels houdt en die zich niks lijkt aan te trekken van hoezeer ze anderen en hun club schaden'', schrijft de bekerwinnaar in een verklaring.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.