Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord-doelman Wellenreuther in beeld bij PSV'

8 apr 2024, 14:48

Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther is in beeld bij PSV. Dat schrijven 1908.nl en Voetbal International. De 28-jarige doelman blinkt wederom goed uit als vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow en het is nog maar de vraag of Wellenreuther ook na dit seizoen blijft bij de Rotterdammers.

Naast PSV wordt Wellenreuther ook in de gaten gehouden door verschillende clubs uit de Ligue 1, de Bundesliga en de Serie A. De Eindhovenaren zouden recent hebben geïnformeerd bij het management van Wellenreuther om te kijken wat er mogelijk is.

De Duitse doelman heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord, maar zal mogelijk willen vertrekken als Bijlow na zijn herstel weer eerste keeper wordt bij de Rotterdammers.

Feyenoord-trainer Arne Slot liet zich na afloop van de 6-0 historische zege op Ajax uit over de strijd om de landstitel met PSV. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.