Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-doelman Justin Bijlow weken uitgeschakeld

Feyenoord-doelman Justin Bijlow weken uitgeschakeld

20 aug 2023, 13:17

Feyenoord kan voorlopig niet beschikken over Justin Bijlow. De 25-jarige doelman heeft een breuk opgelopen in de pols van zijn linkerhand en staat meerder weken aan de kant, melden de Rotterdammers.

Timon Wellenreuther neemt zondag in de uitwedstrijd tegen Sparta de plek over van Bijlow, die ook de komende EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Griekenland en Ierland normaal gesproken niet mee kan doen.

Bijlow moest vanwege de blessure vroegtijdig het veld verlaten tijdens de afsluitende groepstraining in aanloop naar de ontmoeting met Sparta. De keeper stond vorig seizoen ook lang aan de kant met een polsblessure. Die blessure liep hij begin februari op. Bijlow maakte halverwege april zijn rentree.

Bondscoach Ronald Koeman nam naast Bijlow ook de doelmannen Mark Flekken (Brentford), Andries Noppert (sc Heerenveen) en Bart Verbruggen (Brighton & Hove Albion) op in zijn voorlopig selectie voor de wedstrijden tegen Griekenland en Ierland.

"Dit komt keihard aan bij Justin", zei trainer Arne Slot vlak voor de stadsderby voor de camera van ESPN. "Maar Justin heeft al vaker aangetoond dat hij enorm weerbaar is. Hij weet zich steeds weer terug te knokken. En hij komt vaak ook nog beter terug. Maar ik denk dat iedereen snapt dat Justin snakt naar een volledig seizoen. Als je er dan bij de tweede wedstrijd al weken uit ligt, dan komt dat vooral bij hem heel hard aan. En uiteraard bij ons ook, want wij missen een heel goede speler."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.