Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-doelman Bijlow haakt geblesseerd af bij Jong Oranje

Feyenoord-doelman Bijlow haakt geblesseerd af bij Jong Oranje

7 okt 2020, 22:15

Doelman Justin Bijlow komt vanwege klachten aan een bovenbeen niet in actie bij Jong Oranje. Hij keert terug naar Feyenoord om aan zijn herstel te werken. Bijlow mist de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Gibraltar van donderdag.

Jasper Schendelaar van Telstar vervangt Bijlow, en sluit zaterdagavond na de wedstrijd van Telstar tegen TOP Oss aan bij Jong Oranje. Bondscoach Erwin van de Looi kan daardoor donderdag ook geen beroep doen op Schendelaar.

Bijlow speelde tot dusver elf interlands voor Jong Oranje. Hij debuteerde op 6 oktober 2017 tijdens de wedstrijd tussen Jong Nederland en Jong Letland.

Dinsdag 13 oktober staat de uitwedstrijd tegen Jong Cyprus op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.