Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-directeur reageert op ontmaskering: 'Ik stond achter die uitspraak'

Feyenoord-directeur reageert op ontmaskering: 'Ik stond achter die uitspraak'

8 dec 2019, 14:00

Voor de camera van Fox Sports reageert algemeen directeur van Feyenoord Mark Koevermans op de uitspraken die hij deed in mei 2019. In het boek Over Winnen laat Mark Koevermans weten dat hij nooit algemeen directeur van Feyenoord zou willen worden, omdat hij dat na eigen zeggen niet zou kunnen. Koevermans laat nu weten dat hij toentertijd achter die uitspraken stond.

In de uitzending van afgelopen vrijdag las Valentijn de desbetreffende passage uit het boek voor. "Naarmate ik ouder word weet ik steeds beter waar ik goed in ben, maar ook steeds beter waar ik helemaal niet goed in ben. Ik zou bijvoorbeeld nooit algemeen directeur van Feyenoord willen worden, omdat ik denk dat ik daar echt een aantal competenties voor mis om dat goed te kunnen. Er komen dan zaken op mijn bordje waar ik niet gelukkig van word. En dan wordt mijn omgeving daar, en dus ook Feyenoord, niet gelukkig van", laat Koevermans weten in het boek.

Nu laat Koevermans weten dat hij toen achter zijn uitspraken stond, maar in de tussentijd dusdanig veel heeft geleerd dat hij nu wel klaar is voor het grote werk. Een les die hij heeft getrokken is dat hij in de voetbalwereld niet meer soortgelijke uitspraken moet doen, omdat er heel snel dingen kunnen veranderen. Bekijk hier het interview met Fox Sports

Valentijn ontmaskert Feyenoord-directeur

Koevermans ontmaskerd: 'Daar mis ik bepaalde competenties voor'
5:39
Koevermans ontmaskerd: 'Daar mis ik bepaalde competenties voor'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.