Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-directeur Arnesen gefrustreerd: 'Moet zeggen dat ik boos ben op de UEFA'

Feyenoord-directeur Arnesen gefrustreerd: 'Moet zeggen dat ik boos ben op de UEFA'

5 juli 2021, 19:29

Frank Arnesen is boos op de UEFA. De Deense technisch directeur van Feyenoord vindt het onterecht dat er geen fans van Denemarken aanwezig mogen zijn bij de halve finale van het EK tussen Engeland en Denemarken.

'Ik moet wel zeggen dat ik boos ben op de UEFA', reageert Arnesen in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'De halve finale én de finale zijn op Wembley, maar hoogstwaarschijnlijk zonder Deense toeschouwers. Dat is toch oneerlijk?'

'Die wedstrijden zouden daar alleen moeten worden gespeeld als er ook buitenlandse toeschouwers worden toegelaten', vervolgt Arnesen. 'Ze kunnen toch getest worden nog? Aan de andere kant: die underdogrol ligt ons weg. Net als in 1992 tegen Nederland (Denemarken won toen na strafschoppen, red.), weet je nog?'

Aankomende woensdag speelt Denemarken om 21.00 uur tegen Engeland in de halve finale van het EK. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de EK-finale, waarin Italië of Spanje de tegenstander zal zijn. De finale wordt ook op Wembley gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.