Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord denkt aan spits van Everton'

'Feyenoord denkt aan spits van Everton'

22 dec 2020, 16:27

Feyenoord is in de zoektocht naar een spits uitgekomen bij Cenk Tosun. De spits van Everton zou Feyenoord na de winterstop moeten helpen aan doelpunten.

Dat schrijft Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het AD, op Twitter. 'In de zoektocht naar een spits die na de jaarwisseling het seizoen kan afmaken bij Feyenoord valt in de Kuip de naam van de Turkse spits Cenk Tosun (29).'

De spits, die in 2018 voor 30 miljoen werd overgenomen van Besiktas, komt weinig aan spelen toe onder Everton-trainer Carlo Ancelotti, maar is nog altijd international.

Feyenoord is naarstig op zoek naar doelpunten. Steven Berghuis weet geregeld het net te vinden, maar collega-aanvallers Nicolai Jørgensen, Bryan Linssen en Naoufal Bannis zijn samen goed voor drie doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.