Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord denkt aan oud-Ajacied bij opvolging van Tyrell Malacia'

'Feyenoord denkt aan oud-Ajacied bij opvolging van Tyrell Malacia'

15 juni 2022, 15:21

De naam van Daley Sinkgraven valt in De Kuip. Dat meldt Martijn Krabbendan, Feyenoord-watcher van Voetbal International. De Rotterdammers houden namelijk rekening met een vertrek van Tyrell Malacia. Ook Ian Maatsen wordt gezien als een mogelijke opvolger.

Sinkgraven maakte in 2019 de overstap van Ajax naar Bayer Leverkusen. De 26-jarige linkspoot kan op meerdere posities spelen en heeft de nodige ervaring waarnaar Feyenoord op zoek is. Sinkgraven kwam het afgelopen seizoen achttien keer in actie voor de Bundesliga-club.

Ook Maatsen is kandidaat om Malacia op te volgen voor de linksback positie. Maatsen speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar moest na één jaar alweer vertrekken. Hij kreeg een nieuwe kans bij Sparta Rotterdam, waarna hij na twee jaar de overstap maakte naar PSV. In 2018 verliet hij de Eindhovenaren voor een buitenlands avontuur bij Chelsea.

De 20-jarige Maatsen debuteerde onder coach Frank Lampard voor de Engelse topclub in een EFL Cup-duel tegen Grimsby Town. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis in de Championship voor Coventry City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.