Terug

Volg Vandaag Inside

‘Feyenoord denkt aan Dilrosun als opvolger van Berghuis’

‘Feyenoord denkt aan Dilrosun als opvolger van Berghuis’

9 juli 2021, 19:10

Mocht Steven Berghuis naar Ajax vertrekken, zal Feyenoord werk maken van de komst van Javairô Dilrosun. Dat weet Voetbal International vrijdag te melden. De aanvaller van Hertha BSC, die een verleden heeft bij Ajax en Manchester City, wordt gezien als een welkome versterking voor de Rotterdamse club. 

‘We hebben contact gehad. In eerste instantie kon het niet, later was er wel iets mogelijk’, zegt Feyenoord-directeur Frank Arnesen over een mogelijke transfer van Dilrosun. ‘We zijn in gesprek en ook dit moet ik afwachten. Het is namelijk ook zo dat Steven nog niet weg is, he. Maar tegelijk moet ik wel op zoek naar een vervanger. Dat maakt het soms best ingewikkeld.’

Dilrosun maakte in 2014 de overstap van de Ajax-jeugd naar Manchester City. Zonder zijn debuut in de hoofdmacht te hebben gemaakt, stapte de linksbenige aanvaller over naar Hertha BSC. De 23-jarige buitenspeler kampte afgelopen seizoen met blessures en kwam daar weinig in actie voor de Bundesliga-club. Dilrosun kwam in 2018 eenmaal uit voor het Nederlands elftal, maar kwam daarna niet meer in de plannen van Ronald Koeman, Dwight Lodeweges en Frank de Boer voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.