Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord denkt aan Brands als opvolger van Arnesen'

'Feyenoord denkt aan Brands als opvolger van Arnesen'

13 dec 2021, 11:02

Feyenoord hoopt langer door te gaan met technisch directeur Frank Arnesen, maar de Deen wil pas in de winterstop praten over zijn toekomst. Mocht Feyenoord er niet in slagen om het contract van Arnesen te verlengen, verlegt de club de aandacht naar Marcel Brands. 

‘Marcel Brands is op dit moment de belangrijkste kandidaat om de Deen op te volgen’, meldt het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt via Twitter. 

Marcel Brands stapte onlangs op bij Everton. Volgens Brands, sinds 2018 werkzaam bij de Engelse club, was er een duidelijk verschil in visie met het bestuur. De Brabander werkte eerder als technisch directeur bij RKC Waalwijk, AZ en PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.