Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord deelt beelden uit kleedkamer na overwinning bij Ajax: 'We gaan niet klein doen'

Feyenoord deelt beelden uit kleedkamer na overwinning bij Ajax: 'We gaan niet klein doen'

18 mei 2023, 12:23

Feyenoord heeft op sociale media beelden gedeeld vanuit de kleedkamer van Feyenoord na de overwinning bij Ajax. In een video op Twitter is te zien dat trainer Arne Slot een peptalk houdt voor zijn spelers.

Wie beelden van feestende Feyenoorders verwacht komt bedrogen uit. In de video is vooral te zien dat de succestrainer benadrukt dat het slechts om één overwinning gaat. "Een belangrijke, maar niet meer dan dat. We hebben een groter doel dit seizoen dan voor het eerst in zeventien jaar in Amsterdam winnen. Dus zorg goed voor je lichaam. Zorg dat je fit aankomt op de club zodat we de laatste twee maanden het seizoen nog specialer kunnen maken dan jullie al hebben gedaan."

Ook is te zien dat Slot niet wil dat zijn spelers op sociale media pronken met de zege op Ajax. "We gaan niet klein doen met foto's maken en dat soort dingen. Het is alleen maar een overwinning in Amsterdam. Dus geniet van de overwinning, maar neem die verplichting mee naar het nationale team. We hebben jullie fit nodig wanneer jullie terug zijn, dan kunnen we het seizoen echt speciaal maken", besluit Slot

Bekijk hieronder de video met de speech van de Feyenoord-trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.