Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-cultheld Christian Gyan is ongeneeslijk ziek

Feyenoord-cultheld Christian Gyan is ongeneeslijk ziek

30 nov 2021, 16:01

Feyenoord-cultheld Christian Gyan (43) is ongeneeslijk ziek, meldt het Algemeen Dagblad. De Ghanees, die in 2002 met Feyenoord de UEFA Cup won, lijdt aan kanker.

Hoewel de Rotterdamse fans hem in De Kuip ongetwijfeld graag een hart onder de riem hadden willen steken, is dat vanwege de coronamaatregelen helaas niet mogelijk. Het zal daarom waarschijnlijk blijven bij het ophangen van spandoeken in het lege stadion.

Gyan speelde elf jaar voor Feyenoord en kwam ook uit voor Excelsior en enkele Finse clubs. Na zijn loopbaan kreeg hij te maken met financiële problemen. Daar kwam hij enigszins bovenop doordat een Rotterdamse sponsor hem een baan aanbood in de haven. Ook kreeg hij de opbrengsten uit een boek dat Michel van Egmond over hem schreef. Door epileptische aanvallen moest Gyan echter noodgedwongen stoppen met werken.

Nu staat de zieke Gyan er financieel wederom beroerd door. 'In de Kuip denken ze deze dagen na hoe de voormalig UEFA-Cup-winnaar nog te helpen aan een waardig afscheid, want de familie van Ghanees heeft het wederom zwaar,' aldus het AD.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.