Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord boekt belangrijke uitzege op FC Utrecht

Feyenoord boekt belangrijke uitzege op FC Utrecht

11 apr 2021, 16:15

In het gevecht om ten minste de vierde plaats is Feyenoord 2 punten ingelopen op Vitesse. De Rotterdamse formatie van de vertrekkende trainer Dick Advocaat deed dat door te winnen bij FC Utrecht, 1-2. Feyenoord staat nu 2 punten achter op de Arnhemmers, die vrijdag gelijkspeelden tegen ADO Den Haag (0-0).

Halverwege was het in de Galgenwaard 1-1, als gevolg van twee eigen doelpunten. Eerst hielp Feyenoorder Leroy Fer FC Utrecht aan een voorsprong. Ongeveer een kwartier later kreeg ook Simon Gustafson het voor elkaar de bal in het verkeerde doel te plaatsen, nu aan de andere kant. Na bijna een uur zette Steven berghuis Feyenoord op voorsprong.

In de slotminuten viel doelman Justin Bijlow geblesseerd uit bij Feyenoord, na een botsing van Gyrano Kerk. Niet voor het eerst dit seizoen kwam Nick Marsman hem vervangen.

FC Utrecht strijdt ondanks de nederlaag nog volop mee voor een plaats in de play-offs om Europees voetbal.

Dick Advocaat was na afloop van het duel lovend over aanvoerder Steven Berghuis: 'Dan ben je echt een grote speler, hoor!'

Advocaat lovend: 'Dan ben je echt een grote speler, hoor!'
3:22
Advocaat lovend: 'Dan ben je echt een grote speler, hoor!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.