Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-boek Lourdes aan de Maas verkozen tot Helden Sportboek van het Jaar

Feyenoord-boek Lourdes aan de Maas verkozen tot Helden Sportboek van het Jaar

25 apr 2023, 00:00

Het Feyenoord-boek Lourdes aan de Maas, van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam, is verkozen tot Helden Sportboek van het Jaar 2022.

Vorig jaar werd de biografie Derksen (geschreven door Van Egmond) nog verkozen tot Helden Sportboek van het Jaar 2021 en in 2016 won Van Egmond samen met Jan Hillenius de prijs voor het boek Topshow.

Van Egmond en Krabbendam werden dinsdag tijdens het opnemen van de Dick Voormekaar Podcast verrast door Helden en Frits Barend. "Een uitstekend begin van de dinsdag zo, met dank aan alle stemmers! We voelen ons vereerd", schrijft Van Egmond op Twitter.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond waren eerder in Vandaag Inside te gast om te vertellen over hun boek 'Lourdes aan de Maas'. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond over hun boek 'Lourdes aan de Maas'
2:52
Martijn Krabbendam en Michel van Egmond over hun boek 'Lourdes aan de Maas'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.