Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord blijft met moeizame zege op RKC in spoor van PSV

Feyenoord blijft met moeizame zege op RKC in spoor van PSV

13 feb 2022, 16:25

Feyenoord heeft zich met een moeizame zege op RKC Waalwijk (0-2) gehandhaafd in het spoor van PSV. Orkun Kökcü opende kort voor rust de score, na een inschattingsfout van RKC-keeper Etienne Vaessen. Invaller Jorrit Hendrix besliste het duel in de slotfase met zijn eerste doelpunt voor Feyenoord.

Feyenoord kwam door de derde competitiezege op rij op 48 punten uit 22 wedstrijden. PSV heeft 1 punt meer. Ajax staat 3 punten voor op Feyenoord, maar de koploper komt zondag nog in actie tegen FC Twente.

RKC is de nummer 13 van de Eredivisie met 22 punten, 6 punten meer dan hekkensluiter PEC Zwolle.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.