Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord bijna rond met nieuwe hoofdtrainer

Feyenoord bijna rond met nieuwe hoofdtrainer

4 mrt 2019, 00:10

Feyenoord is bijna rond met een nieuwe hoofdtrainer, zo vertelt algemeen directeur Jan de Jong bij Studio Voetbal. Wie dat is, houdt hij echter nog even geheim.

'We zijn er redelijk ver mee, maar het is nog niet rond. We zijn er druk mee bezig en het ziet er goed uit.' De Jong verwacht binnen enkele weken duidelijkheid te kunnen geven: 'Als het rond is, zullen we het gelijk naar buiten brengen.'

Wie de nieuwe trainer wordt, wil De Jong nog niet bekendmaken. 'Ik ga niet in op individuele namen.' Ook wil De Jong niet bevestigen dat de trainer waarmee Feyenoord in gesprek is een Nederlander is.

Het lijkt in ieder geval uitgesloten dat Dick Advocaat de nieuwe hoofdtrainer wordt: 'In het voetbal is niets zeker, maar die kans acht ik niet zo groot.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.