Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord bij rust 3-0 achter in Slowakije

Feyenoord bij rust 3-0 achter in Slowakije

9 aug 2018, 21:59

ZILINA (ANP) - Feyenoord is het Europese seizoen bijzonder slecht begonnen. De bekerwinnaar staat halverwege het eerste duel met de Slowaakse club AS Trencin met 3-0 achter. Feyenoord gaf de doelpunten wel heel makkelijk weg in de eerste 45 minuten op het kunstgras in Zilina.

De Kroatische spits Antonio Mance opende al na vijf minuten de score. Mance maakte in de 37e minuut ook de 2-0, na een misverstand tussen verdediger Sven van Beek en doelman Justin Bijlow. Kort voor rust schoot Philip Azango Elayo de derde treffer achter Bijlow, nadat Bart Nieuwkoop zich had verkeken op een voorzet van Joey Sleegers. In de openingsfase werd ook nog een doelpunt afgekeurd van Trencin, de club van de Rotterdamse trainer Ricardo Moniz en eigenaar Tscheu La Ling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.