Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord biedt meer dan tien miljoen euro op Pepi'

'Feyenoord biedt meer dan tien miljoen euro op Pepi'

22 juni 2023, 14:25

Volgens Tobi Altschäffl, clubwatcher van FC Augsburg namens BILD, heeft Feyenoord een nieuw bod uitgebracht op Ricardo Pepi. Het zou gaan om 10,5 miljoen euro plus een doorverkooppercentage.

Ondanks dat Pepi de voorkeur geeft aan een vervolgstap in de Eredivisie, zouden er ook verschillende Premier League-clubs een bod aan het voorbereiden zijn op de jonge Amerikaan. Ook is PSV nog steeds in de race voor de spits. Volgens Altschäffl zullen Pepi en Augsburg snel tot een beslissing komen.

In 31 wedstrijden voor het gedegradeerde FC Groningen, was de jonge Amerikaan één van de lichtpuntjes, hij kwam namelijk dertien keer tot scoren en gaf vier assists. Deze statistieken leverden de spits ook nog eens de titel 'FC Groningen Speler van het Jaar' op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.