Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord begint met Vente in Emmen

Feyenoord begint met Vente in Emmen

9 dec 2018, 14:52

EMMEN (ANP) - Feyenoord begint in de uitwedstrijd tegen FC Emmen met de 19-jarige Dylan Vente in de spits. Voor Robin van Persie (35) komt het duel in Drenthe te vroeg en Nicolai Jørgensen is geblesseerd (hamstring).

Voor Feyenoord wordt het de derde wedstrijd in het tijdsbestek van acht dagen. Afgelopen weekend werd in eigen huis PSV met 2-1 verslagen en donderdag werd de inhaalwedstrijd tegen VVV-Venlo met 4-1 gewonnen. Tegen PSV bleef Van Persie op de bank, tegen VVV deed hij ruim een uur mee.

Omdat FC Emmen op kunstgras speelt en Van Persie daar geen liefhebber van is, werden er al vraagtekens gezet bij een basisplaats. Hij behoort niet eens tot de selectie.

Feyenoord is de nummer 3 van de eredivisie, FC Emmen staat 14e. De aftrap is om 14.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.