Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-assistent Cor Pot weken uit de roulatie: ‘Erg geschrokken’

Feyenoord-assistent Cor Pot weken uit de roulatie: ‘Erg geschrokken’

4 feb 2021, 18:48

Cor Pot is bij Feyenoord voorlopig uit de roulatie. De 69-jarige assistent van Dick Advocaat is geveld door een dubbele longembolie. 'Het wordt een maand uitzieken en daarna rustig optrainen', liet hij weten op de website van de Rotterdamse club.

Pot voelde zich de laatste weken al niet zo lekker. 'Hij was kortademig en kapot na twee trappen lopen', aldus Feyenoord. 'Toen daar tijdens een autorit pijn op de borst bij kwam, zette hij zijn wagen langs de kant van de weg en belde hij clubarts Casper van Eijck en zijn huisarts. Die vertelden hem dat hij een bezoekje moest brengen aan de spoedeisende hulp.'

Na een aantal medische tests mocht Pot weer naar huis. 'De volgende dag volgden nog meer tests en bleek dat ik een dubbele longembolie had', lichtte hij toe. 'Daar ben ik wel heel erg van geschrokken. Casper zegt zelfs dat ik erg veel geluk heb gehad. Door trombose in mijn been is een bloedpropje naar mijn longen gegaan en dat heeft zich daar aan beide kanten vermenigvuldigd. Door daadkrachtig handelen van onder anderen Casper is erger voorkomen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.